Seguro veterinario para perros

Assegurança veterinaria per a gossos

Tenir un gos a casa és una responsabilitat que hem de tenir coberta com a propietaris d’una mascota. Si mai el nostre gos necessita assistència veterinària o causa danys a tercers, podem disposar d’una assegurança que tingui les cobertures necessàries. És per això que, per estar preparats davant de qualsevol situació que afecti els nostres amics peluts, en aquest post, t’explicarem els tipus d’assegurança veterinaria per a gossos que existeixen, quines cobertures té i on la pots contractar.

Tipus d’assegurances per a gossos

Els gossos són com un membre més de la família. És per això que hem d’atendre les seves cures i necessitats com un humà. Contractar una assegurança per a gossos és una bona solució si volem assegurar-nos que el nostre animal de companyia compta amb les cobertures necessàries en cas d’emmalaltir, causar danys a tercers i fins i tot si arriba a morir.

Les assegurances per a gossos més comuns són:

  • Segur veterinari. Cobreix totes les despeses derivades de les revisions i atencions mèdiques que el gos pugui necessitar. Ja sigui per causa de patologia, atropellaments, ferides causades per altres animals, accidents de circulació, caiguda, ingestió d’objectes… entre moltes més cobertures.

  • Segur de viatge. Aquesta assegurança cobreix especialment les despeses, totals o parcials, que es puguin ocasionar si el viatge es cancel·la. A més, cobreix la pèrdua o robatori de la teva mascota si succeeix en el trajecte.

  • Assegurança de Responsabilitat civil gossos. És important tenir una assegurança de responsabilitat civil per a gossos en cas que el nostre animal de companyia causi danys a tercers i no puguem assumir les despeses derivades. Aquesta assegurança és obligatòria per a tots aquells que tinguin una raça potencialment perillosa.

Recorda que les assegurances per a mascotes poden estar incloses a la teva assegurança de llar. Gràcies a aquesta opció, per una prima anual molt econòmica, no només tindràs protegida la teva vivenda, sinó que la teva mascota també quedarà coberta.

Si vols saber més sobre les assegurances per a mascotes no dubtis a consultar el nostre anterior post on t’expliquem les cobertures més al detall si tens un altre tipus d’animal de companyia.

Assegurança veterinària gossos

Si encara et falten motius per contractar una assegurança per a gossos, tampoc no hauries d’oblidar que els gossos necessiten assistència veterinària al llarg de la seva vida, ja sigui per a una revisió periòdica o perquè necessiten cures especials per alguna malaltia. Normalment, la majoria d’intervencions són molt costoses, com seria acudir a un metge privat per a un humà. Per això, contractar una assegurança veterinaria per a gossos és una opció molt convenient si volem tenir totes les despeses cobertes en cas de necessitar fer una visita al veterinari.

Les cobertures bàsiques que ofereix una assegurança veterinaria per a gossos són:

  • Assistència veterinària. Cobreix el seguiment de tractaments, la realització de proves diagnòstiques i fins i tot l’hospitalització si cal.
  • Cobreix el robatori o extraviament de la mascota.
  • Indemnització monetària per accident o mort. S’abona al propietari el valor de l’animal, segons el límit establert a la pòlissa.
  • Despeses d’enterrament o incineració.
  • Sacrifici del gos ja sigui per malaltia, per vellesa o per danys a tercers.

La millor assegurança veterinària gossos

Si tens un gos a casa i vols estar preparat per a qualsevol escenari que es pugui donar, a iSeguros podràs contractar la teva assegurança de la llar i incloure el teu gos perquè puguis gaudir de totes les cobertures que pugui necessitar la teva mascota.

Recorda, si tens algun dubte o vols saber més sobre les assegurances veterinàries per a gossos i quines cobertures oferim, pots contactar amb el nostre equip d’experts per donar-te una solució a mida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Volver arriba
iSeguros logo blanc

Especialistas en Seguros Online: Aseguradora Online de Seguros de Barco, Seguros de Salud, de Vida, de Comunidades, de Coche, de Hipoteca y de Autónomos.
Trato personal especializado y proactivo.

Síguenos